banner-img

Správy

Ako si vybrať ten správny stojan na vystavenie rôznych značiek a rôznych štýlov domácich vankúšov

Sme značka vankúšov, máme veľmi dobré produkty, nasledujúci je náš dopyt po stojanoch na vystavenie, máte vhodné riešenie?

Ako použiť dizajn osvetlenia na zvýraznenie textúry a pohodlia vankúšov.Používaním mäkkého a teplého osvetlenia alebo nastavením svetelných efektov môžu zákazníci pocítiť príjemnú a relaxačnú atmosféru, ktorú prinášajú vankúšové produkty.Prilákať zákazníkov a zvýšiť ich záujem o produkty a chuť nakupovať.

Tu je niekoľko našich návrhov na efektívne zvýraznenie textúry a pohodlia vankúšov prostredníctvom osvetlenia:

Vytvorte útulnú atmosféru s jemným osvetlením: Vyberte si teplé, mäkké osvetlenie, ako je teplá žltá alebo teplá biela, aby ste vytvorili pocit pohodlia a relaxácie.Takéto osvetlenie môže vyvolať v zákazníkoch pocit tepla a prívetivosti okolo regálu, čo ešte viac podnieti ich záujem o vankúše a túžbu po kúpe.

dtyrfg (1)
dtyrfg (2)
dtyrfg (3)

Vlastnosti vankúša displeja s osvetlením z viacerých uhlov: Nastavením viacerých bodov osvetlenia na policu displeja je vankúš osvetlený z rôznych uhlov, aby sa zvýraznil jeho tvar a obrys.Tento dizajn môže zdôrazniť trojrozmernosť a textúru vankúša, čo zákazníkom umožňuje lepšie pozorovať a cítiť detaily a materiály produktu.

dtyrfg (5)
dtyrfg (4)

Zdôraznite materiálové vlastnosti vankúša: zvoľte vhodnú teplotu farby a jas svetla, aby ste zvýraznili materiálové vlastnosti vankúša.Napríklad pri vankúšoch z pamäťovej peny si môžete zvoliť jemné osvetlenie, ktoré zvýrazní jej jemnosť a pružnosť;pri páperových vankúšoch môžete použiť mierne jasné osvetlenie, aby ste zvýraznili jeho ľahkosť a nadýchanosť.

dtyrfg (6)
dtyrfg (7)

Zvážte použitie bodového osvetlenia: Nastavte bodové osvetlenie na policu, aby ste zamerali svetlo na konkrétne oblasti vankúša, ako sú detaily alebo štruktúra obliečky na vankúš.To zvýrazňuje detaily a textúru vankúša, priťahuje pozornosť zákazníka a zvyšuje jeho záujem o produkt.

dtyrfg (8)
dtyrfg (9)

Zvážte použitie pruhu alebo podsvietenia: Nastavte pruh svetla alebo podsvietenie po obvode police alebo za vankúšom pre jemné osvetlenie pozadia.Tento dizajn môže vytvoriť teplú a modernú atmosféru pre vankúš, vďaka čomu budú zákazníci venovať viac pozornosti produktu a vytvoriť túžbu kúpiť.

dtyrfg (10)
dtyrfg (11)

Vďaka vyššie uvedenému dizajnu osvetlenia môže stojan lepšie zvýrazniť textúru a pohodlie vankúšových výrobkov.Použitie prvkov, ako je jemné osvetlenie, viacuhlové osvetlenie, čiastočné osvetlenie a dizajn svetelného pásu alebo podsvietenia, môže zákazníkom prinútiť cítiť kvalitu a pohodlie vankúša intuitívnejšie, čo zvyšuje ich záujem o produkt a ich túžbu po kúpe.Pre dizajn osvetlenia stojana je potrebné zabezpečiť, aby odrážal vlastnosti vankúša a spoločne ukázal jedinečný šarm produktu.


Čas odoslania: 14. júla 2023

Pošlite nám svoju správu: